Velkommen til Fin Form

Fin Form blev grundlagt af Leif Christensen i 1983, centeret blev solgt til fitnessdk i 2005, for igen at blive købt tilbage af b.la. Susanne Helskov den 1. januar 2010. Susanne er dagligleder, som hun forøvrigt har været de sidste 10 år.

Fitness centeret i Tommerup Hallerne har over 30 år, været samlingspunkt for de borgere på Højfyn, der har søgt vejledning til et sundere liv.

Vi er stolte over igen af få lov til at hjælpe de personer der ønsker at motionere i et fitness center, der sætter kvalitet og service i højsædet.

Vi ønsker at skabe en slags ”klub” der udover at bringe mennesker sammen, til sundt og hyggeligt samvær, også ønsker at sikre vore medlemmer gode trænings resultater.

Trænings-resultater kommer igennem motiverende trænings programmer, vejledt af veluddannede medarbejdere med fokus på høj medmenneskelighed og selvfølgelig med regelmæssig træning.
Vi ønsker til stadighed at lytte til vore medlemmers ønsker og behov og derfor vil vi gøre vort yderste for at tilpasse vores produkt dertil.

Centeret i Tommerup Hallerne har ikke mange m2, men til gengæld har vi rigtig meget kvalitet at byde på. Udover vores høje standard på personlig service, tilbyder vi adgang til svømmehal, holdundervisning, styrketræning, events, personlig træning, behandling og meget mere.

Vor vision er: ”Vi vil forbedre vore medlemmers livskvalitet ved at hjælpe dem til bedre sundhed og velvære”.

Vort navn er ”Fin Form, motion med glæde” og vi glæder os til at møde dig som medlem og hjælpe dig til at blive glad for at motionere.

Med venlig hilsen
Susanne Helskov og Leif Christensen

main_cont_bottom_img