fbpx

Nyt træningsudstyr og gulv til en værdi af over kr. 2.000.000 i Fin Form Tommerup

Vi tror på vores medlemmer og vi tror på Fin Form, derfor har vi besluttet at skifte vores træningsudstyr ud, så det passer til det, vores medlemmer ønsker og ligeså vigtigt at det bliver et træningscenter som er fremtidssikret.

Vi skifter ikke blot udstyret ud (til mærket Precore), men vi tilfører også noget nyt.

Alt kredsløbsudstyr bliver med tv skærme, hvor der er adgang til nettet, YouTube, Netflix o.a.

Der vil også være interaktive træningsruter som vil gøre træningen ekstra interessant.

På styrkeområdet, tilfører vi en cirkeltrænings enhed, som vil kunne bruges, både individuelt og på hold. Der vil være et ur, med skiftende farver, som guider træningspas og pauser, så træningen bliver mere effektiv

Der vil også blive mere plads til funktionel træning, styrketræning og Personlig Træning, som mange i dag efterspørger, der vil b.la. komme et rack, hvor der vil blive utallige træningsmuligheder.

Der vil dog også stadig kunne trænes alm. styrketræning i maskiner, som i dag

Se indretningstegningerne.

Udover nyt udstyr vil centeret også få nogle nye udtryk, i form af deco på nogle af væggene og der kommer også nyt gulv i centeret

Vi både håber og tror at du vil synes om vores ”nye Fin Form” 😊

Grundet den store investering har vi besluttet at hæve alle kontingenter med bare kr. 10 pr. måned, gældende fra den 1. januar 2019. Se de nye medlemsbetingelser her: https://finform.dk/medlemskab/medlemsbetingelser/

Som noget nyt vil alle der har kontingent i Fin Form Tommerup, pr. 1. januar 2019 også kunne træne i Fin Form Bellinge.

Dem der allerede kan dette (Plus & Club 1000 kontingenter) vil nu kunne tage en gæst med 20 gange på et år, i stedet for de nuværende 10 gange)

Alt i alt, forbedringer på rigtig mange fronter 😊

Disse ændringer vil ske fra den 3. dec. til den 11. december, så i denne periode vil det ikke være muligt at træne fitness i Tommerup, centeret vil igen være alm. åbent den 12. december.

Vi vil i denne periode, gennemføre så mange hold som muligt, og så ellers opfordre alle til at bruge centeret i Bellinge til styrketræning.  Alle vil i denne periode kunne træne i Bellinge, uanset hvilket kontingent man har.

Vi glæder os til at vise jer alt det nye 😊

M.v.h. Sanne og Leif