Få tips til den rette teknik og træning, for at bliver stærkere i disse klassiske øvelser.

Først lidt teori omkring teknik og progretionstræning, dernæst vil detagerene vil blive delt op i 2 grupper. Vi bruger begge squat stativer i Fin Form Bellinge denne aften, så alle deltagere får mulighed for selv at prøve og blive rettet. BOOK DIN PLADS PÅ ONLINE BOOKING (begrænset med pladser)

Undervisere denne aften er Lindis og Inge, som begge ofte ses i Fin Form, hvor de selv træner. Her er deres egen beskrivelse om dem selv:

Jeg hedder Lindis og er 32 år gammel. Til daglig arbejder jeg som Fysioterapeut på Rygcenter Syddanmark i Middelfart, med patienter med langvarige ryg- og nakkesmerter. Jeg har 8 års træningserfaring og har de sidste 6 år trænet mere seriøst med styrketræning, crossfit og i perioder vægtløftning og styrkeløft. Jeg har arbejdet med personlig træning, HIIT holdtræning samt specifikke hold med henblik på vægttab og øget styrke samt trænet hold kun for post-partum kvinder (kvinder der har født) eller som ville holde formen og vægten under graviditet.

Jeg hedder Inge, er 30 år gammel og uddannet kiropraktor i 2016. Arbejder i øjeblikket på ortopædkirurgisk afd. Vejle i videreuddannelsesforløb. Tidl. træningserfaring: ca 14 år med styrketræning, hvoraf de sidste 7 år har været fokuseret styrkeløft eller vægtløftning. Udover dette har jeg også tidl. været springgymnast og dyrket kropsvægtstræning og klatring, arbejdet som gymnastikinstruktør for børn i alderen 3-12 år, crossfit-instruktør i Fitnessworld og OBBC samt har arbejdet som træningsvejleder/personlig træner i Elixia i Norge.