fbpx
Fin Form åbner i hjertet af Odense, rummeligt fitnesscenter der byder på mere end blot træning

Leif Christensen åbner sit tredje Fin Form-center, med fokus på at skabe rammer, hvor der er plads til både træning og en kop kaffe i lækre omgivelser.

”Jeg ønsker at skabe nogle spændende rammer, hvor mennesker kan mødes, tale sammen, og træne på det niveau, der passer den enkelte”. Med disse ord præsenterer Leif Christensen sine ambitioner for åbningen af sit 3. fitnesscenter under navnet Fin form.

Med 37 år på CV’et som aktiv i den danske fitnessbranche, har Leif Christensen stor erfaring med hvordan man driver et fitnesscenter, hvor fokus er på medlemmerne. Siden han startede sit første fitnesscenter i 1983, har hans passion været at skabe fitnesscentre, der tilbyder langt mere end blot rum til fysisk træning. Gennem årene har han derfor med inspiration fra det danske foreningsliv arbejdet på at skabe fitnesscentre, som danner ramme for fællesskab, nærvær, en hyggelig atmosfære og professionel vejledning.

Professionel og personlig vejledning

Netop den professionelle og personlige vejledning står meget centralt i Leif Christensens ambitioner. Det er derfor vigtigt for Leif Christensen, at det enkelte medlem kan få støtte til at tilrettelægge sin træning efter eget niveau. Foruden tilstedeværelse fra altid hjælpsomme og dygtige instruktører, vil Fin Form som det første fitnesscenter på Fyn derfor kunne tilbyde Bio Circuit-maskiner (cirkeltræning) fra Technogym. Disse maskiner vil gennem et personligt log in indstille sig helt automatisk til den enkelte, så belastning, sædehøjde og armlængde passer. Derudover kan maskinerne sættes op til forskellige programmer, for at sikre en optimal træning til personer med f.eks. særlige sportslige interesser, skader eller efter alder. Fin Form vil også som det første center i Danmark kunne tilbyde den funktionelle station Outrace fra Sedea, der giver mulighed for funktionel træning og cirkeltræning.

Lækre facilliter i hjertet af Odense C, hvor der er plads til alle

Fin Form består i forvejen af to centre, hvoraf det ene har hjemme i Tommerup, det andet er placeret i Bellinge. Når Fin Form åbner i Odense C til marts 2020, bliver det dermed det tredje af sin slags, og med sin beliggenhed i ekstraordinære lokaler, vil det skille sig markant ud fra de andre. Centeret åbner i en af Barfoeds Groups ejendomme, det historiske og velkendte Fyns Forsamlingshus på Kongensgade 66-68. Lokalerne vil blive moderniseret samt istandsat, med respekt for ejendommens sjæl og elegance. Med sine knap 1000 m2 fordelt på to plan, vil der være mulighed for både holdtræning, cirkeltræning, personlig træning og funktionel træning, mens der ligeledes vil være lækre faciliteter såsom loungeområder og baderum med sauna.

Når Fin Form Odense slår dørene op, bliver det til et fitnesscenter med professionelt og erfarent personale i elegante og hyggelige omgivelser, hvor der tilbydes alt lige fra hård cirkeltræning til fordybende yoga og hyggelige samtaler over en kop kaffe.

Kontakt

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte Leif Christensen på tlf. 20828282 eller mail: leif@finform.dk. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at komme og se vores faciliteter Kongensgade 66-68, når vi åbner til marts 2020.