fbpx

Kære Medlemmer

I denne uge forhandles der bl.a om hvornår fitnesscentre igen må åbne, elementer fra  genåbningens fase 3 og 4 kan med stor sandsynlighed fremrykkes. Vi håber på, at vi er et’ af de elementer der kan genåbne før forventet, så i disse dage krydser vi alt hvad der kan krydses kan!

Indtil videre glæder vi os hver dag over, at I stadig holder hånden under os, betaler jeres medlemskab og vi håber, at I vil fortsætte dette, også med den trækning der dækker juni måneds medlemskab.

Vi ved godt at I har krav på kompensation og dem der ikke kan, eller vil betale til den 1. juni, vil få kompensation. Send os en mail, hvis dette skulle være tilfældet.

Vi er klar over at de tilbud vi har, ikke rammer alle lige godt, men vi håber alligevel at I vil udnytte nogle af dem. 

Til alle Fin Form Odense medlemmer, forlænger vi forsalgs rabatten med to måneder.

Vi vil også i denne måned tilbyde et gavekort på kr. 300 til jer der ikke sætter jeres medlemskab i bero.

Vi har siden sidst brugt tiden på at tænke kreativt. Hvordan kan vi levere træning og inspiration til alle jer der fortsat betaler og her er hvad vi kan tilbyde:

  1. Vi udvikler på en ny online holistisk sundheds platform, hvor der kan hentes inspiration til træning, kost og mental sundhed. Denne platform vil under Corona nedlukningen være gratis for alle betalende medlemmer. Vi håber på, at den kan anvendes omkring den 1. Juni 2020
  2. Vi har udvidet vores udendørstræning ved Fyrtårn Tommerup med styrketræningsmaskiner (cirkeltræning) som kan bruges uden booking.
  3. Vi fortsætter, samme sted, med udendørs holdtræning, biking, cirkeltræning og styrketræning. Book via online booking. Der vil også komme flere andre typer hold udendørs.
  4. Vi fortsætter med live stream undervisning via Facebook kl. 09.00 og kl. 17.00 – se holdplan her https://finform.dk/2020/03/19/holdplan-til-virtueltraening-via-fin-forms-facebook-side-live-stream/
  5. Kostvejledning af Karina Jakobsen via vores sociale medier.
  6. Vores nye Fin Form App er nu klar til brug. Der kan bookes og afmeldes hold via denne app. Den vil indeholde træningsprogrammer, træningsvideoer, samt mulighed for at sync. med forskellige skridttællere.   

Hvis du indtil nu har brugt ”My Wellness”- appen, skal du blot hente den nye Fin Form app og logge ind med de samme oplysninger.

Har du indtil nu kun brugt den gamle Fin Form app, skal du inviteres til den nye app. Send en mail til os og du vil få sendt et link.

 

Udover alle de kreative tilbud vi kan tilbyde jer, så er Fin Form Bellinge ved at få lagt nyt gulv, så det er klart og nyt til I vender tilbage igen.

Vi savner dagligdagen, sammen med alle jer der nyder at træne. Vi glæder os til, forhåbentlig snart, at kunne åbne dørene for jer igen.

 

Kærlig hilsen

Sanne og Leif