fbpx

Træn, lyt, læs og lad dig inspirere, via vores nye digitale sundheds platform.

Fin Form har nu fået et digitalt supplement til de fysiske centre, se hjemmesiden her: online.finform.dk

Fin Form online er en portal, hvor vi sætter fokus på både krop og sind.

Med træningsvideoer, personlig træning samt mulighed for fordybelse i mental styrke og kost & vejledning ønsker vi at inspirere og motivere dig.

Med en travl hverdag, hvor det ikke altid lykkes at få besøgt træningscenteret i det omfang du ønsker, har vi med Fin Form online gjort det muligt stadig at træne i det omfang du ønsker. Du træner blot derhjemme!

Er du stadig lidt nervøs for at komme i de fysiske centre efter Covid19 pandemien, er Fin Form online en ideel løsning, Du kan stadig træne, men gør det blot i omgivelser hvor du føler dig tryg.

Hvis du er på ferie i udlandet, sommerhus, eller af andre årsager ikke er hjemme er Fin Form online træningscenteret som flytter med dig. Du skal blot have wi-fi, så er du igang med dagens træning.

For dig, som også inden pandemien, ikke har lyst til at komme i et træningscenter, er Fin Form online en mulighed for at holde dig sund derhjemme. Vi håber at du vil lade dig inspirere af vores podcast, træningsvideoer og kostvejledninger. Du vil have mulighed for online, at tilkøbe dig personlig træning, bootcamp eller vejledning.

Du kan GRATIS prøve Fin Form online i hele juli måned, ved at aktivere dette link: Gratis test

Ønsker du ikke at benytte produktetet efter juli måned, sender du blot en opsigelse på support@finform.dk

Vi håber at denne nye løsning vil give dig nye muligheder for at fastholde dit mål og ønske om et sundt liv.

Er du medlem af Fin Form koster dette nye produkt kun kr. 49 pr. måned (HUSK GRATIS i Juli) er du ikke medlem af Fin Form koster det kr. 99 pr. mdr.

Hilsen Kristina og Leif