fbpx

Kære Medlemmer

Covid19 findes stadig i vores samfund og det vil den nok blive ved med i langt tid endnu.

Dette betyder ikke at vi skal blive hjemme og være bange, blot at vi skal passe på os selv og andre, når vi er ude.

Vi skal efterlever de retningslinjer som myndighedderne har lavet og de lokationer vi besøger skal være indrettet så det er nemt at efterlever disse retningslinjer.

I Fin Form har vi tilpasset deltager antallet på vores hold, så der er 4m2 til hver person, vi har sat mange sprit dispensere op på vægene. så de er lette at komme til. I Fin Form skal du altid træne med eget håndklæde til at ligge over sæder, bænke og andet. I fitness områderne holder du selv den rigtige afstand og det er helt fint at påtale hvis der er nogen der glemmer det.

Alle medlemmer tjekker ind på vores fremmøde PC inden træningen starter, dette sikre en effektiv smitte opsporing, hvis et medlem var smittet under et besøg i Fin Form. Vi vil lyn hurtigt kunne trække en liste over dem der var tilstede på dette tidspunkt og ringer så disse medlemmer op. Dette øger din sikkerhed for at kunne blive testet i tide og smitten stoppes hurtigt.

Fin Form har også en online mulighed https://online.finform.dk/ her kan du træne efter videoer, lytte til podcast, få kostråd, samt kontakte en træner der kan hjælpe dig. Er du “Plus” medlem har gratis adgang til denne portal. Alle andre kan for kr. 49 om måneden benytte denne portal. Portalen kan evt. bruges som suplement til besøgene i Fin Form. Portalen vil løbende blive opdateret med nyt materiale.

I Fin Form Tommerup kan man både gå til spinning og cirkeltræning udendørs og det fortsætter vi med så længe som muligt. I Fin Form Odense har vi endnu ikke så mange medlemmer, så der er god plads.

Personalet rengøre alle maskiner og håndvægte hver dag og ofte flere gange om dagen. Personalet hjlæper også til med at I efterlever de gældende retningslinjer, men vi bær alle selv ansvaret for at passe på os selv.

I denne svære tid er det især vigtigt at vi gør alt vi kan for at holde os sunde og sikre os et stærkt imunforsvar. Det får vi b.la. ved at træne regelmæssigt , spise sundt. og have et aktive socialt liv. I Fin Form kan vi hjælpe dig med alle 3 punkter, på en forsvarlig måde.

Denne tid giver grund til eftertanke, vores normale liv er ændret og vi må tilpasse os en ny dagsorden, men vi må ikke blive bange og usikre. Vores myndigheder er dygtige til at reagere og vejlede os, så følger vii alle disse retningslinjer og efterlever altid afstandsreglerne og høj hånd hygiegne, vil den nye dagsorden også være helt fin og vi kan leve livet også med Covid19 omkring os.

God og sikker træning i Fin Form

Hilsen Leif Christensen

Stifter og ejer af Fin Form