fbpx

Kære Medlemmer

I forbindelse med dagens pressemøde 7/12-2020 er vi atter blevet underlagt restriktioner, som desværre kommer til at berøre Fin Form, Odense og Bellinge

Fin Form Bellinge og Odense er lukket ned fra onsdag d. 9. december til og med søndag d. 3. januar.

I vil ikke kunne træne i jeres vanlige center, men for at sikre at I fortsat kan træne giver vi alle medlemmer gratis adgang til Fin Form online. Ønsker du dette bedes du skrive til os på onlinesupport@finform.dk og du vil få tilsendt 30 dages gratis medlemskab. Har du et Plus medlemskab har du allerede nu gratis adgang til Fin Form online.

På Fin Form online vil du kunne træne efter træningsfilm med undervisere du kender, lade dig inspirere af podcast, finde madtips samt se live stream undervisning. Der vil også være forløb, med fokus på eks. vis squat.

Vi har bedt jer om meget dette år, men endnu engang håber vi på, at I vil bibeholde jeres kontingent. Til alle jer der vælger at bevare jeres medlemskab, vil vi tilbyde 3 ugers gratis træning til en I har lyst til at træne med, eller til en som I synes fortjener det!

Fin Form, Tommerup er ikke berørt af regeringens restriktioner, da centeret er beliggende i Assens kommune. Vi har åbent som vi plejer, samt i hele julen (se holdplan og åbningstider på vores hjemmeside senere på ugen)

Vi fortsætter med at gøre ekstra rent, spritter af, spritter hænder og holder afstand så vi kan sikre jer et sikkert træningsmiljø i Fin Form Tommerup.

Julen nærmer sig, og selvom vi alle må holde en ”lille jul” i år, med få nære, og færre besøg vil vi gerne herfra Fin Form ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et fantastisk nytår.

Lad os håbe at 2021 bliver et anderledes år end det forgangne!

Hilsen

Team Fin Form og

Leif Christensen