fbpx

Kære Medlemmer

Covid19 slipper ikke sådan lige taget i os og vi må endnu en gang væbne os med tålmodighed, indtil vi igen kan få en alm. hverdag.

Vi har nu snart i 12 mdr. levet i en anormal tid og ser nu frem mod den 8. februar og håber vi der’ kan få lidt af vores hverdag tilbage.

I mellemtiden vil vi i Fin Form gøre alt vi kan for at I ikke mister humøret og også fastholder den gode fysik, som vi jo ved er det bedste værn mod at blive syg.

Som noget ”nyt”, I kender konceptet fra i foråret, vil der nu komme live stream undervisning via Facebook hver dag fra på mandag (kl. 10.00 og 17.00 på hverdage og et hold både lørdag og søndag) Holdplan offentliggøres snarest.

Udover dette tilbyder vi stadig:

  1. Udendørs holdtræning i Tommerup og Bellinge, i alt ca. 40 hold om ugen, book og se hvornår på online booking. Dette tilbydes alle medlemmer fra Odense, Bellinge og Tommerup.
  2. Udendørs styrketræning i Tommerup. Dette tilbydes alle medlemmer fra Odense, Bellinge og Tommerup. Ingen booking, mød blot op og max 5 personer ad gangen. Alle dage mellem 09.00-21.00
  3. Fin Form Online, via denne portal kan du 24/7 træne efter film, deltage på forløb, lytte til podcast, læse om kost, Personlig online træning og på sigt følge LiveStream undervisning. Har du ikke gratis adgang til denne mulighed, så send en mail på onlinesuport@finform.dk og du får det.
  4. Tjek ind på vores App, der vil du kunne følge dagens træning, via ”ugens trænings program” som kan laves derhjemme. På appen kan der jo også trackes udendørsaktiviteter, følge træningsfilm og meget andet.

I de uger hvor I har været tålmodige, betalt kontingent og fastholdt jeres medlemskab, vil I når vi åbner igen, kunne invitere en ven gratis med til træning, i samme antal uger som vi har haft lukket ned. I skal blot gøre opmærksom på at I gerne vil benytte jer af dette tilbud, når vi igen må åbne dørene for jer.

Midt i denne svære, og uforudsigelige tid, skal der også være plads til gode nyheder. Vi ser fremad, selvom det til tider føles som om hverdagen går i ring. Derfor glæder det os at kunne fortælle:

-at vi i Fin Form Odense har ansat Charlotte Flor som fastansat fra midt i februar.

-at vi i Fin Form Odense har fået leveret 2 nye styrketrænings maskiner (for/bag lår og yder/inderside lår)

-at vi i Fin Form Bellinge snart får lagt nye fliser foran vores bygning og, at vi forhandler med udlejer om at udvide holdsalen.

Vi har også indgået et samarbejde med TrainAway om at alle Fin Form medlemmer gratis kan besøgstræne i fitnesscentre i over 50 forskellige centre i Danmark og over 1500 centre fordelt i de 30 største byer i verden. Dette system kan man tilgå via vores App.

Vi er så kede af, at vi ikke kan levere åbne døre, fællesskab, grin og god træning. Vi er mindst lige så utålmodige som jer, og vi GLÆDER os til igen, at kunne levere ”varen”. Indtil da, brug Fin Form online, træn med os på Facebook, og benyt vores udendørs træning i Tommerup og Bellinge.

På gensyn, vi ser frem til at se jer alle igen!

Kærlig hilsen Team Fin Form og Leif Christensen.