fbpx

Kære Medlemmer

Endnu en forlænget nedlukning af fitnessbranchen og det meste af Danmark, nu indtil den 1. marts.

Jeg tror at der er mange af os der ser frem mod genåbningen af vores samfund. Jeg er optimist, jeg tror vi snart er på rette vej, og jeg er forsigtigt begyndt at glæde mig til en mere normal hverdag igen.

Rigtig mange af jer fantastiske medlemmer har indtil nu betalt troligt hver måned her i det sidste år og det er jeg og team Fin Form umådelig taknemlige for.

Jeg afventer stadig en beskrivelse af en ny hjælpepakke, som er mere målrettet Fin Form. Denne håndsrækning vil kunne hjælpe fra 1. februar og resten af den periode hvor Fin Form er tvangslukket. Bliver indholdet af denne hjælpepakke som jeg håber, skal I som medlemmer naturligvis have glæde af dette. Har du ikke sat dit medlemskab i bero i februar, får du et gavekort til en værdi af kr. 150 som du kan indløse til kontingent, personlig træning eller produkter. Må vi stadig ikke åbne 1. marts, får du endnu et gavekort. Henvend dig blot i receptionen når vi igen må åbne og fortæl os hvilken løsning du ønsker.

Herfra krydser vi fingre, ben og alt hvad der kan krydses, i håbet om at kunne opfylde kravene for denne hjælpepakke.

———————————————————————————————————————–

Rigtig mange benytter nu vores LiveStream undervisning via Facebook og vores online.finform.dk, som løbende får nye film lagt op. Dejligt at I er så mange som stadig får lidt sved på panden. På vores online platform kan du også skrive til os hvis du ønsker et nyt træningsprogram. Ved hjælp af vores Fin Form App kan du også følge et nyt hjemmetrænings program hver dag.

Trods nedlunkning, er der stadig mulighed for udendørs træning i 2 af Fin Form centrene. Imponerende at I trods kulde, blæst, sne og regn trodser vejret og træner.

Tommerup

I Fin Form Tommerup har vi udendørs styrketræning i boxen. Dette kan benyttes uden booking. Husk blot at holde afstand og at spritte af! Der er stadig mulighed for udendørs bike og cirkeltræning

Bellinge

I Fin Form Bellinge er der stadig mulighed for udendørs cirkeltræning.

Odense

I Fin Form Odense benytter vi lige nu nedlukningen, til at forbedre det traditionelle styrketræningsområde, ved at flytte den store ”funktionelle bro” op i den store holdsal. Vi forbedrer holdtræningen i den store sal, og samtidig bliver der mere plads til både medlemmer og nyt udstyr til de af jer der ønsker traditionel styrketræning. Vi har indkøbt flere kabelstationer samt en for/bagside lår maskine og en yder/inderside lår maskine. Maskiner der blev plads til ved at flytte den ”funktionelle bro” Personlig træning får også bedre vilkår, da både den store holdsal og styrketræningsområdet nu vil kunne benyttes til personlig træning.

Som sagt øjner jeg – hverdag, masser af træning og glade medlemmer ”ligeom hjørnet” Jeg og hele teamet glæder os uendelig meget til at se jer alle igen.

Kærlig hilsen Leif