fbpx

Kære Medlemmer i Fin Form Odense

Det har været et svært år for Fin Form, og ikke mindst Fin Form Odense.

De første 14 måneder af centerets levetid har vi kun haft åbent i halvdelen af tiden og desværre ikke har kunne søge hjælpe pakker på lige fod med veletablerede virksomheder.

Barfoed Group, som ejer bygningen har været meget forstående, og behjælpelige, men desværre har dette ikke været tilfældet for alle samarbejdspartnere som f.eks. leasingselskab som ejer al træningsudstyret.

Denne manglende fleksibilitet, og forståelse for at situationen er ganske ekstraordinær, har resulteret i at leasingselskabet har kaldt deres udstyr tilbage, hvilket kan betyde at vi skal have nyt udstyr.

Jeg arbejder på forskellige muligheder for finansiering og nyt udstyr, i samme høje kvalitet, samtidig med at der arbejdes på at kunne beholde noget af det nuværende udstyr.

Rent praktisk betyder det, i første omgang, at der IKKE kan trænes styrketræning i uge 23.

Alt afhængig af hvilken løsning det bliver, kan det på forskellig vis yderligere påvirke jeres vaner og træning. Mere info, sidst i uge 23, om dette og lige så snart jeg ved hvilke aftaler og løsninger der falder på plads, vil jeg kunne informere om den endelige plan.

__________________________________________________________________________________________________

Jeg er optimistisk for fremtiden, men ked af at dette, for jeres vedkommende betyder forstyrrelser i jeres træning.

Al holdtræning vil fortsat blive gennemført og du vil kunne styrketræne i både Tommerup og Bellinge. Sauna og bad kan selvfølgelig også benyttes i Odense

Personalet og kaffemaskinen vil stadig være at finde i centeret :-), dog kun omkring de tider hvor når der køres hold.

I vil kunne møde Charlotte i centeret under denne periode, hun vil sikre at alle hold fortsat kører, samt at I får den hjælp I har behov for.

Jeg håber I vil fortsætte med at være medlemmer, også evt. uden styrketrænings udstyr et stykke tid, men har stor forståelse for en evt. bero af medlemskab for de af jer der kun træner med vægte og i maskiner og ikke kan komme til Bellinge eller Tommerup og træne.

_____________________________________________________________________________________________________

Fin Form Odense er blevet rekonstrueret og det nye selskab hedder Fin Form Odense 2021 Aps, jeg håber det er navnet på jeres opkrævning den 1. juni.

Jeg er oprigtig ked af at skulle forstyrre jer i de trænings vaner og rutiner, I igen er i gang med at opbygge. Håber på det snart igen bliver hverdag og at alt er ”som det plejer”, indtil da håber jeg på jeres forståelse og tålmodighed.

Med venlig hilsen

Leif Christensen