fbpx

Fin Form Odense udvider ejerkredsen

Fin Form Odense har udvidet ejerkredsen i form af Casper Bøndergaard, som bag sig ejer CB Holding. Selskabet tæller i alt 15 sunde virksomheder i forskellige brancher. Casper er bosat i Odense, men har virksomheder fordelt over hele landet.

Casper har i forvejen erfaring og kendskab til fitness-branchen. Bag sig har han virksomhederne Cluster PT, Tolstrup Fit Solutions samt Sport og Fitness i Aars.

Som billedet viser, er smilene store hos Casper Bøndergaard og Leif Christensen. Efter en turbulent periode under pandemien er de to partnere klar på at se fremad, og på virksomhedens vækstpotentiale. Rammerne for den fremtidlige drift er nu sikret. Caspers vigtigste opgaver bliver at fokusere på udviklingen og væksten i Fin Form i Odense.

”Jeg har stor fokus på selve kerneopgaven, nemlig sparring og udvikling. Tillid er et enormt vigtigt element for mig. Jeg skal have tillid til, at dem, der driver driften. brænder for det. Det er også vigtigt for mig at være en god sparringspartner. Der skal være plads til ideer og nytænkning. Jeg bliver ikke en del af driften, men selv om at vi ikke skal lave det samme, skal vi lykkes med det sammen.

Handlen er sket med et ønske om at styrke Fin Forms vækstrejse og udvikling. Casper ser positivt på fremtiden for Fin Form og glæder sig til at tage del i udviklingen.

”Fin Form er en stærk virksomhed med et solidt koncept og nogle helt enestående rammer. Konceptet omkring eksklusivitet, målgruppen, rammerne og hele atmosfæren i centret går hånd-i-hånd med koncepterne i mine andre fitnesscentre. Et træningscenter skal ikke bare være et træningscenter. Det skal emme af kvalitet, og konceptet skal være på plads.

Jeg ser et enormt potentiale i Fin Form, og jeg glæder mig til at tage del i samarbejdet og rejsen”.

Hvad kommer det til at betyde for fremtiden i Fin Form?

Konceptet, priserne, rammerne og den overordnede drift kommer til at fortsætte uændret. Derimod, bliver brandet stærkere og Fin Form kommer til at tage et skidt videre i vækstrejsen.

Casper og Leif er uden tvivl to stærke parter, der mødes, og som kan løfte virksomheden til nye højder.

Leif vil fortsat have ansvaret for driften og kontakten til alle medarbejdere og medlemmer.

Både Casper og jeg glæder os til samarbejdet om at gøre Fin Form på Kongensgade til Odenses bedste træningscenter 🙂

Hilsen Casper & Leif