fbpx

Kære Medlemmer

At være fysisk og psykisk ”sund” er bl.a. lig med at have et godt immunforsvar. Det kræver en indsats af os selv, vi skal holde os fysisk aktive, spise sundt og have et nærende socialt liv.

Fin Form er et sted hvor vi vægter træning med kvalificeret vejledning, samt at være et sted hvor der er kort vej til smil og samtale.

Vi er meget lettet over at myndighederne har vurderet, at friheden til at kunne træne betyder meget for folkesundheden, og derfor kun har pålagt fitnessbranchen at der skal bruges mundbind for vores medlemmer indtil træningen påbegyndes, samt at al personale skal bære mundbind, dog er holdundervisere undtaget.

I Fin Form, mener vi selv, at vi er gode til at sørge for sikre rammer for træning, som f.eks. rengøring, afspritning, afstand og ventilation. Udover dette beder vi jer stadig om at passe på hinanden ved at huske eget træningshåndklæde, holde afstand, spritte af etc.

For at sikre god afstand blandt vores medlemmer på holdtræningen har vi besluttet, selvom dette ikke er et krav, at nedsætte deltagerantallet på vores hold. Dette vil blive justeret i løbet at mandagen.

SMITTEOPSPORING: Skulle det ske at et smittet medlem har benyttet træningsfaciliteterne, kan vi meget hurtigt reagere på dette, og smitte opspore, da alle medlemmer tjekker ind ved ankomst. Alle medlemmer der har trænet i det givne tidspunkt, samtidig med den smittede, vil blive kontaktet telefonisk. Derfor beder vi jer om, for alles skyld at HUSKE at tjekke ind på skærmen.

Vi glæder os til at se jer alle til træning her hen over julen.

Hilsen Team Fin Form og Leif