fbpx

Gratis foredrag om sundhed & ernæring den 29. september og den 6. oktober kl. 18.30 af Oliver Hempel

I Fin Form Odense på Kongensgade 66-68 Odense C. Tilmeld dig på vores online booking (der hvor du booker holdtræning)

Synes du det kan være svært at finde rundt i den store sundhedsjungle, som efterhånden minder mere og mere om det vilde vesten, med utallige diæter og kurer der bestemmer hvad der er rigtig og forkert?
Er du forvirret over hvad du bør spise og hvilken diæt du bør følge, så du kan komme i mål med eksempelvis vægttab eller blot en sundere livsstil? Eller er mad måske blevet en stressfaktor for dig, hvor den dårlige samvittighed banker på hver gang du sætter tænderne i de ”forbudte” madvarer?

Det kan vi heldigvis gøre noget ved!

Mit navn er Oliver og med en Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed vil jeg med mit oplæg ”SUNDHED I SIGTE” sætte fokus på, hvordan du kan undgå at fare vild i sundhedsjunglen og i stedet opnå en fornuftig og realistisk tilgang til kost og ernæring, der bygger på videnskab og fornuft frem for frygt og ødelæggende misforståelser. Alt dette uden at du skal købe dig fattig i alverdens supplementer og ”superfoods” samt undgå alt hvad der minder om snacks og søde sager.

Jeg vil med dette oplæg sætte fokus på simple og realistiske værktøjer til at opnå en sund tilgang til kost og ernæring, som du kan bruge i en hverdag der kan være travl med arbejde, familie, venner og træning.
Der vil på baggrund af erfaring og evidens blive belyst fordelene ved en hensigtsmæssig tilgang til kost og ernæring samt hvordan dette kan implementeres i din hverdag. Dette med henblik på, at du stille og roligt kan få opbygget nogle sunde vaner og gode rutiner på kost- og ernæringsfronten, der samtidigt kan få dig i mål med den sundhed som du fortjener.

Jeg håber vi ses til et gratis og forhåbentligt lærerigt oplæg!

Mvh Oliver