fbpx

Kære Medlemmer

Vi lever i en tid, hvor det der sker langt borte, desværre påvirker os lokalt – hvilket betyder at vi alle kigger ind i en ny normal.

Det nye normale for Fin Form er, at vi stadig må håndtere økonomiske efterdønninger fra corona, fordi vi både som lokalt center, men også som en del af en branche, desværre har oplevet at en stor del af danskerne ikke er vendt tilbage til de gamle vaner.

Udover dette kæmper vi som de fleste små erhvervsdrivende med et økonomisk corona efterslæb at skulle tilbagebetale skat og moms- hjælpepakker, fra en husholdningspung som desværre ikke dækker omkostningerne.

Indtil videre har vi økonomisk kunne håndtere alt dette, ved at skrue på forbrugsomkostninger, spare på lønninger og være kreative.

Vi oplever dog lige nu, huslejestigninger (en adresse) og at vi bliver opkrævet forbrugsafgifter, primært el, med en stigning på yderlig 100%, i næste kvartal.

Hvilket betyder at vi uagtet vores kreativitet og vilje, ikke længere kan dække vores omkostninger med de nuværende kontingenter.

Hvad betyder dette for dig?

Alle medlemmer vil pr. 1-12-2022 opleve at blive opkrævet et ”omkostningstillæg” på 29 kroner pr. måned, i de næste 6 mdr.

Derefter har vi mindre gæld til b.la. det offentlige og kan derfor fjerne dette tillæg igen.

Vi håber på din forståelse og opbakning – og at vi stadig ses til træning og socialt samvær i Fin Form

Venligst Leif Christensen

Ejer af Fin Form