fbpx
Pressemeddelelse

Fynsk fitness-pioner fejrer 40 år i branchen 

Fire DM-titler i bodybuilding og nuværende ejer af tre fynske fitnesscentre samt medejer af to i Afrika. Leif Christensen fra Tommerup St. har været vidt omkring, og den 21. april fejrer han 40-års jubilæum

Han får stadig de unge fitnessmedlemmer til at spærre øjnene op, når han griber håndvægtene i de tre fynske fitnesscentre, Fin Form, som han selv har været med til at starte og som han i dag står i spidsen for. 62-årige Leif Christensen fra Tommerup Stationsby har nemlig for længst besluttet, at “sixty” skal rime på “sixpack”, og derfor er 5-6 gange ugentlig træning stadig en integreret del af Leif Christensens liv.

Den 21. april fejrer han 40-års jubilæum i en fitnessbranche, hvor han var en af hovedpionererne, dengang bodybuilding – som det i tidernes morgen blev kaldt – kom til Danmark.

Mod alle odds startede Leif Christensen i 1983 et fitnesscenter i Tommerup, sideløbende med at han tog hul på en karriere som bodybuilder. For sine anstrengelser høstede han fire DM-titler i årene 1991-1995 indtil karrierestoppet i 1996.

Derefter fulgte en bemærkelsesværdig erhvervskarriere, som både har budt på nederlag og sejre. Leif Christensen har været i ejendomsbranchen, ligesom han var med i det nu kuldsejlede Build A Bear Workshop, der i sine velmagtsdage havde 20 butikker i fire lande.

I 2005 solgte han sine 13 Fin Form-centre til den nye kæde fitness.dk, og en overgang sad Leif Christensen med i kædens koncernledelse sammen med blandt andre Flemming Østergaard. Leif Christensen var driftsdirektør for 40 centre med ansvar for 2.500 medarbejdere.

Lederstillingerne tæller derudover posten som administrerende direktør for fitnesskæden Sats Danmark.

Netop fitnessbranchen er den, hvor Leif Christensen alle dagen har følt sig mest hjemme. Da der i 2010 opstod en mulighed for at tilbagekøbe Fin Form i Tommerup, hvor det hele startede, slog Leif Christensen til.

Han lod det ikke blive ved det. I 2016åbnede en Fin Form-afdeling i Bellinge og i 2020 endnu én i Odense.

Trods nogle hårde år under Corona, hvor mange medlemmer faldt fra, er Leif Christensen født optimist. Han ved, hvad branchen har at tilbyde, hvilket han personligt blev mindet om, da han for et par år siden blev tilbudt medejerskab af to centre i Afrika. Alt, hvad Leif Christensen skulle stille til rådighed, var sin viden og erfaringer.

Og det er det samme, som gør sig gældende, når han dag efter dag lægger træningsprogrammer for medlemmerne hos Fin Form. Uanset om ønsket er at tabe sig eller komme i bedre fysisk form, finder Leif Christensen, der er kendt for sin stilfærdige og beskedne fremtoning, motivation til alle. Hans egen motivation kniber det aldrig med.

Leif Christensen har besluttet, at han vil være i bedre form end nogen anden i samme aldersgruppe. ”Jeg ønsker at være en del af det produkt, jeg sælger,” lyder det fra Leif Christensen, der har boet i Tommerup St., siden han var 12 år.

Leif Christensen holder officiel reception 21. april klokken 15.00 – 18.00 i Fyrtårn Tommerup. Alle er velkomne.