fbpx

Åbningstider Odense

Mandag-torsdag 05:00-22:00
Bemandet fra kl. 08.00-11.00 & 16.00-19.00
Fredag 05:00-22.00
Bemandet fra kl. 08.00-11.00 
Lørdag 05:00-22:00
Bemandet fra kl. 09.00-12.00
Søndag 05:00-22:00
Bemandet fra kl. 09.00-12.00

Første 30 dage til kun kr. 99 og gratis startgebyr:

Efter den første billige måned, får du et alm. medlemskab, som passer dine behov. (i min 6 mdr.)

Du kan evt. sætte dit medlemskab i bero i sommerferien.

HUSK når du er medlem af Fin Form, kan du træne gratis i over 60 andre centre i Danmark og 2000 center rundt om i verden (via vores App)

Alle medlemskaber til Fin Form Odense, giver også adgang til Fin Form Bellinge og Fin Form Tommerup. 

Fin Form har eksisteret i 40 år

Fin form ligger på Kongensgade 66-68 2′ sal Odense C.

Evt. parkering kan gøres gratis på Føtex P plads på vindegade.

 

Fin Form ligger i hjertet af Odense og er et rummeligt fitnesscenter der byder på mere end blot træning. SAUNA – HOT YOGA og GRATIS KAFFE

Leif Christensen åbner sit tredje Fin Form-center, med fokus på at skabe rammer, hvor der er plads til både træning og en kop kaffe i lækre omgivelser.

”Jeg ønsker at skabe nogle spændende rammer, hvor mennesker kan mødes, tale sammen, og træne på det niveau, der passer den enkelte”. Med disse ord præsenterer Leif Christensen sine ambitioner for åbningen af sit 3. fitnesscenter under navnet Fin form.

Med 37 år på CV’et som aktiv i den danske fitnessbranche, har Leif Christensen stor erfaring med hvordan man driver et fitnesscenter, hvor fokus er på medlemmerne. Siden han startede sit første fitnesscenter i 1983, har hans passion været at skabe fitnesscentre, der tilbyder langt mere end blot rum til fysisk træning. Gennem årene har han derfor med inspiration fra det danske foreningsliv arbejdet på at skabe fitnesscentre, som danner ramme for fællesskab, nærvær, en hyggelig atmosfære og professionel vejledning.

Professionel og personlig vejledning

Netop den professionelle og personlige vejledning står meget centralt i Leif Christensens ambitioner. Det er derfor vigtigt for Leif Christensen, at det enkelte medlem kan få støtte til at tilrettelægge sin træning efter eget niveau. Foruden tilstedeværelse fra altid hjælpsomme og dygtige instruktører, vil Fin Form som det første fitnesscenter på Fyn derfor kunne tilbyde Bio Circuit-maskiner (cirkeltræning) fra Technogym. Disse maskiner vil gennem et personligt log in indstille sig helt automatisk til den enkelte, så belastning, sædehøjde og armlængde passer. Derudover kan maskinerne sættes op til forskellige programmer, for at sikre en optimal træning til personer med f.eks. særlige sportslige interesser, skader eller efter alder. Fin Form vil også som det første center i Danmark kunne tilbyde den funktionelle station Outrace fra Sedea, der giver mulighed for funktionel træning og cirkeltræning.

Lækre facilliter i hjertet af Odense C, hvor der er plads til alle

Fin Form består i forvejen af to centre, hvoraf det ene har hjemme i Tommerup, det andet er placeret i Bellinge. Når Fin Form åbner i Odense C til marts 2020, bliver det dermed det tredje af sin slags, og med sin beliggenhed i ekstraordinære lokaler, vil det skille sig markant ud fra de andre. Centeret åbner i en af Barfoeds Groups ejendomme, det historiske og velkendte Fyns Forsamlingshus på Kongensgade 66-68. Lokalerne vil blive moderniseret samt istandsat, med respekt for ejendommens sjæl og elegance. Med sine knap 1000 m2 fordelt på to plan, vil der være mulighed for både holdtræning, cirkeltræning, personlig træning og funktionel træning, mens der ligeledes vil være lækre faciliteter såsom loungeområder og baderum med sauna.

Fin Form Odense er et fitnesscenter med professionelt og erfarent personale i elegante og hyggelige omgivelser, hvor der tilbydes alt lige fra hård cirkeltræning til fordybende yoga og hyggelige samtaler over en kop kaffe.

Kontakt

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte Fin Form Odense på tlf. 60131544 eller mail: odense@finform.dk. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at komme og se vores faciliteter Kongensgade 66-68.

 

Hvorfor vælge Fin Form?

Fin Form er et personlig ejet og drevet fitness center, der sætter medlemmerne i højsæde. I betyder alt for os, alle hver og en. Vi elsker vort arbejde og glæder os hver dag til at hjælpe netop dig i bedre form.

Vi tilbyder gratis intro forløb, hvor vi lærer dig at træne rigtigt og nå dine mål. Vi har altid gratis træningsvejledning.

De faglige værdier

Vi tilbyder forskellige former for træning: styrketræning, cirkeltræning i maskiner, funktioneltræning, forskellige typer holdtræning som, pilates, yoga, hot yoga, zumba, HIIT, jumping, cross fitness, cirkeltræning oa, sauna m.m. I Odense vil du ofte kunne møde Leif Christensen, som er centerleder.

De bløde værdier

I Fin Form kommer vi hinanden ved, hvis man har lyst. Der er altid gratis kaffe og vores payoff er “træning med glæde”.

Vi ønsker at være fitnesscentret med “den gode stemning”

Få en rundvisning i Fin Form Odense

Ønsker du at vide mere så kontakt os her

Fin Form Tommerup

Tallerupvej 85
5690 Tommerup
Tlf. 64 76 31 71
tommerup@finform.dk

Fin Form Bellinge

Brændekildevej 11
5250 Odense SV
Tlf. 65 96 00 55
tommerup@finform.dk

Fin Form Odense

Kongensgade 66-68
5000 Odense C
Tlf: 60 13 15 44
odense@finform.dk