fbpx

Club 1000

Vi har besluttet at i Fin Form skal der være tid til den enkelte, den rette vejledning og alm. hjælp til vore medlemmer, så man kan opnå de træningsresultater, som er ønsket.

Der skal også være tid til en god snak og en kop kaffe, netop dette har altid været Fin Forms varemærke  Det er også vigtigt at der er plads nok til alle, vi har ikke det største center på Fyn, men vi har det center der har den bedste stemning.

For at sikre ovenstående har vi besluttet at vi ikke ønsker mere en 1000 aktive medlemmer og vi vil på vores hjemmesides forside (banner) hele tiden informere om hvor mange medlemskaber vi har tilbage inden vi når et medlemsstop. Dette er vores signal til eksisterende og kommende medlemmer om at Fin Form går efter kvalitet i stedet for kvantitet.

Når vi i perioder har medlemstop, kan man komme på en venteliste, så man er sikker på at blive medlem, når der igen er plads

Vi har nu også et medlemskab der hedder “Club 1000” dette medlemskab henvender sig dem der “træner hele året” og som har været medlem i minimum 6. mdr. – dette kontingent koster kun kr. 319 pr. mdr og giver adgang til al for for træning i den fulde åbningstid.

– KVALITET ER EN TRADITION I FIN FORM –

Ønsker du at vide mere så kontakt os her

Fin Form Tommerup

Tallerupvej 85
5690 Tommerup
Tlf. 64 76 31 71
tommerup@finform.dk

Fin Form Bellinge

Brændekildevej 11
5250 Odense SV
Tlf. 65 96 00 55
bellinge@finform.dk

Fin Form Odense

Kongensgade 66-68
5000 Odense C
Tlf: 60 13 15 44
odense@finform.dk