fbpx

Teen Fitness

Teen Fitness er træning for unge fra 12 – 15 år i tidsrummet 14.00 -16.30 mandag – fredag (der kan senest tjekkes indtil kl. 16.30), i weekenden er det fra 09.00-12.00

 

Tidligere var det ikke tilladt for unge under 15 år at træne i Fin Form, primært på grund af der nent kunne gå “leg i den” og det ville forstyrre alle andre medlemmer. Vores opfattelse af denne gruppe har ændret sig, de “unge er blevet mere voksne” de sidste 10 år. Træning i kredsløbsmaskiner og styrketræning har aldrig været farlig for unge under 15 år, tværtimod er denne form for træning sikker og effektiv.

Mange unge under 15 år, ønsker, af forskellige årsager, ikke at deltage i de traditionelle idrætsgrene, som håndbold og fodbold og derfor bliver de ofte inaktive og bruger for meget tid bag PC og fjernsyn. Dette, i kombination med dårlige spisevaner, betyder desværre at mange unge er i dårlig form, med overvægt til følge.

Der er en del unge under 15 år som er hjemme alene efter skole og dette betyder ofte også meget tid bag PC og fjernsyn, samt et for stort forbrug af sodavand, chips og andet dårligt mad.

Vi tror på ved at tilbyde unge (og deres forældre) en mulighed for at de unge kan “komme i fin Form” og være sammen med andre unge og samtidligt træne på en sikker og effektiv måde, vil vi kunne ændre det mønster med inaktivitet og overvægt, vi desværre ser på for mange unge.

Fin Form er ikke bemandet i den fulde åbningstid, derfor må Teens kun træne på de anviste tidspukter, så man som forælder roligt kan sende de unge hen til os, fordi vi vil sikre at al træning og adfærd foregår på korrekt vis.

Træningen foregår primært i fitness afdelingen (styrketræning og kredsløbstræning) og der kan ikke deltages på alm. holdtræning, men Teen Fitness medlemmer kan benytte vores “Cykel Bio” (kun i Tommerup) som er cykel træning med virtuel undervisning på Tv skærm.

Alle “Teen Fitness” medlemmer skal have et individuelt  trænings program udarbejdet af personalet.

Teen Fitness koster kr. 219 – 239 pr. mdr. + alm startgebyr

Ønsker du at vide mere så kontakt os her

Fin Form Tommerup

Tallerupvej 85
5690 Tommerup
Tlf. 64 76 31 71
tommerup@finform.dk

Fin Form Bellinge

Brændekildevej 11
5250 Odense SV
Tlf. 65 96 00 55
bellinge@finform.dk

Fin Form Odense

Kongensgade 66-68
5000 Odense C
Tlf: 60 13 15 44
odense@finform.dk