fbpx

SPAR 299,-

 

 INGEN STARTGEBYR

Personlig træning

Personlig træning er for alle og er for dig, der ønsker at opnå sundhedsmæssige – og træningsmæssige mål. Det kan bl.a. være:

  • Vægttab
  • Øget muskelmasse/muskelopbygning/øget styrke
  • Øget udholdenhed
  • Blive hurtigere og mere eksplosiv
  • Mere velvære/overskud i hverdagen
  • Øge din motivation
  • Ny inspiration
  • ….eller noget helt andet?

Uanset om du nybegynder eller allerede erfaren indenfor træning, men blot mangler inspiration eller struktur i din træning, så kan jeg hjælpe dig. Ved personlig træning hos mig, får du træning som tilpasset lige præcis til dig. Med udgangspunkt i dine mål og ønsker, dit niveau og din hverdag, tilrettelægger vi sammen en plan der virker og holder.

Hvem er jeg?

Jeg er EREPS certificeret personlig træner fra Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Jeg har altid selv dyrket meget sport, heriblandt tennis på eliteplan sideløbende med fitness, som senere er blevet erstattet med målrettet styrke – og løbetræning.

Jeg har ligeledes også trænet op til OCR-løb, samt svømmet en del, da jeg ved siden af studiet har været livredder i svømmehallerne.

Jeg har interesse indenfor både styrke – og konditionstræning, samt funktionel træning med brug af egen kropsvægt, og jeg synes, at det er fedt at variere.

Så uanset hvad dit mål er, har jeg praktisk – og teoretisk baggrund for at hjælpe dig.

Træning har altid været en stor del af min hverdag, og min passion for at hjælpe andre er stor. Jeg bruger selv meget tid på træning, fordi det er er noget, der gør mig glad. Jeg ser træningen som et frirum, der giver mig energi.

Jeg er meget smilende, lyttende, empatisk og møder folk, hvor de er. Jeg kan lide at hjælpe andre, og jeg vil være gør mit bedste for, at vi sammen, når dit mål.  

Har du gået og tænkt over, hvad personlig træning er for en størrelse, og hvad jeg kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte mig, så vi kan mødes til en uforpligtende og gratis samtale.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte personalet i Fin Form eller skriv en mail på odense@finform.dk

Jeg træner i både Odense, Bellinge og Tommerup

 

Pris:

1 X kr. 600

5 X kr. 2.499

10 X kr. 3.999

20 X kr. 6.999

Ønsker du at vide mere så kontakt os her

Fin Form Tommerup

Tallerupvej 85
5690 Tommerup
Tlf. 64 76 31 71
tommerup@finform.dk

Fin Form Bellinge

Brændekildevej 11
5250 Odense SV
Tlf. 65 96 00 55
bellinge@finform.dk

Fin Form Odense

Kongensgade 66-68
5000 Odense C
Tlf: 60 13 15 44
odense@finform.dk