Lucas Bannerholt

Mit navn er Lucas Bannerholt og jeg er uddannet Cand. Scient. Idræt og sundhed med speciale i fysiologi, anatomi og træning.

Med mere end 3 års erfaring som personlig træner/fysisk træner ved siden af studiet står jeg klar til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Om det så måtte være vægttab, præstationsoptimering, forbedring af teknik, muskelopbygning, kost eller adfærdsændringer.

Jeg har arbejdet med rigtig mange forskellige mennesker og her har jeg altid set det som min ypperligste opgave at strukturere træning på den mest optimale måde, til den enkle.

Samtidige med dette ser jeg det som min pligt at give mine klienter værktøjer med i bagagen, så de selv kan varetage træning med kvalitet i fremtiden.

Min tilgang til træning er evidensbaseret og opdateret i forhold til de nyeste tendenser og jeg har erfaring med mange forskellige træningsformer. Derfor kan jeg hjælpe mange forskellige individer og tilpasse træningen således du finder glæden ved at træne igen. For GLÆDEN er vigtig for vedligeholdes!

Jeg er realistisk i min tilgang til dig og træning og lover ingen quick fixes eller nemme løsninger, men jeg tror på at vi, ved hjælp af hårdt arbejde, sammen kan nå dine mål.

Jeg glæder mig til at høre fra dig på odense@finform.dk

Mvh. Lucas Bannerholt – Personlig træner Fin Form Odense

 

Ønsker du at vide mere så kontakt os her

Fin Form Tommerup

Tallerupvej 85
5690 Tommerup
Tlf. 64 76 31 71
tommerup@finform.dk

Fin Form Bellinge

Brændekildevej 11
5250 Odense SV
Tlf. 65 96 00 55
bellinge@finform.dk

Fin Form Odense

Kongensgade 66-68
5000 Odense C
Tlf: 60 13 15 44
odense@finform.dk