fbpx

Kære Medlemmer

Ny COVID19 information omkring træning i Fin Form:

Der er ingen ændring omkring det antal personer der træner alm. fitness/kredsløbstræning. Her holder vi stadig afstand og spritter hænder af, som vi gør nu.

Brug af mundbind:

I skal ikke have mundbind på når I træner eller når I sidder ned, men fra på torsdag (den 29. okt.) skal alle bære mundbind når de kommer ind i centeret og når de bevæger sig rundt i centeret (ind af døren, omkring receptionen, på ved til og fra omkl., når der laves kaffe og på vej med kaffen til cafeområdet.

Dette vil nok i starten føles lidt besværligt, men vi håber at det hurtigt bliver en vane!

Personalet skal fra på torsdag bære mundbind hele tiden, dog ikke når de sidder ned

Holdundervisere skal ikke bære mundbind og det skal I heller ikke når I deltager på hold.

Holdundervisning:

De nye Covid19 retningslinjer betyder at vi i Fin Form, fra på mandag den 26. oktober og 4 uger frem kun må have 9 deltagere og en underviser på vores holdundervisning.

Alle vores hold vil derfor være reguleret ned, så husk selv at tjekke om du nu er på venteliste.

Vi håber at smittetallet falder den næste måned, så vi igen kan hæve deltagerantallet på vores hold.

Rengøring:

Rengøring i Fin Form er stadig en opgraderet prioritering.

I kan passe på jer selv og andre ved at huske håndklæde, spritte hænder af og holde afstand. Indtil videre har I være gode til at gøre dette, tak for det.

Smitteopsporing, samt information:

At være i et træningscenter er, med fælles hjælp, stadig et sikkert sted at opholde sig. Vi kan, hvis det skulle vise sig at der har været et covid19 smittet medlem i centeret på kort tid, kunne opspore samt kontakte de medlemmer der har haft ophold i centeret på samme tid.  Dette kan lade sig gøre fordi I alle skal tjekke ind på vores skærme, når I ønsker at træne. Vi opfordrer derfor til, at alle er ekstra opmærksomme på indtjekning.

Kan I vælge mellem forskellige træningstider, anbefaler vi stadig at I lægger træningen i ydertimerne, da det er i disse timer der er færrest i centrene.

Træning og socialt samvær har for mange af os stor betydning i vores liv, Vi opfordrer og ønsker for jer alle at I fortsætter jeres træning, så jeres immunforsvar, fysiske form, humør og generelle velbefindende opretholdes. Vi skal træne klogt, og det betyder at vi skal holde afstand og spritte vores hænder af, så ofte som muligt.

Vi glæder os til at se jer i centrene og rigtig god træning til jer alle.

Hilsen Leif Christensen og Team Fin Form