Watt træning

Watt træning

I Fin Form Bellinge har vi det bedste udstyr på markedet, når vi taler om indendørscykling.

Vi har cykler fra Technogym, som har watt og kadance måler monteret på styret.

Dette betyder at vore instruktører underviser efter dette udstyr. (tjek holdplanen for at se hvilke timer der har fokus på watt)

Vi tilbyder dig en FTP test, så du bliver sikker på at din indsats på cyklen, passer til din form og på den måde kan forbedre den.

Vi har også 2 store skærme i lokalet, så alle kan se deres tal og ikke udelukkende skal se ned på den mindre skærm på cyklen.

I Fin Form Bellinge benytter vi også Iqniter pulssystem, så nogle timer har fokus på watt og andre på puls

I Fin Form Tommerup benytter vi kun Iqniter pulssystem. Her har vi dog også en “cykelbio” som betyder at medlemmer altid kan cykeltræne efter en skærm. Her har vi over 100 timer om ugen og du bestemmer selv hvilken time du ønsker at benytte

I Fin Form Odense har vi ingen cykelsal.

Hent vores trænings app

På vores Fin Form app kan du tage din træning til et nyt niveau! Du kan nemt og bekvemt booke og aflyse hold. Du kan få dit trænings program og dine kropsanalyser sendt i appen. Vores app vil også give dig mulighed for at linke til mange af de populære fitness tracking-apps.

Når du er aktiv opsamler du “moves”. Du har adgang til trænings programmer og træningsvideoer. App’en er gratis og kan hentes nedenfor, du skal dog først aktivere dine login oplysninger via en invitationsmail fra Fin Form.

    

Ønsker du at vide mere?

Følg os på sociale medier