Fin Form Bellinge

Fin Form har eksisteret i 40 år

Fin Form ligger på Brændekildevej 11 i Bellinge

Hvorfor vælge Fin Form?
Fin Form er et personlig ejet fitness center, der sætter medlemmerne i højsæde. I betyder noget for os, alle hver og en. Vi elsker vort arbejde og glæder os hver dag til at hjælpe netop dig i bedre form.

De faglige værdier
Fin Form Bellinge er vi bemandet i 40 timer om ugen, med voksent træningsfagligt personale. Vi tilbyder forskellige former for træning: styrketræning, forskellige typer holdtræning, som, Pilates, Yoga, HIIT træning, Cirkeltræning, biking (med helt nye cykler, der b.la. måler Watt) Vi tilbyder gratis intro forløb, hvor vi lærer dig at træne rigtigt og nå dine mål. Vi har altid gratis træningsvejledning. I vores center i Bellinge vil du oftes møde Trine og Klara, som er daglig leder.

De bløde værdier
I Fin Form kommer vi hinanden ved, hvis man har lyst. Der er altid gratis kaffe og vores payoff er “træning med glæde”.
Vi ønsker at være fitnesscentret med “den gode stemning”

Første 30 dage til kun kr. 99 og gratis startgebyr

Efter den første billige måned, får du et alm. medlemskab, som passer dine behov. (i min 6 mdr.)
Du kan evt. sætte dit medlemskab i bero i sommerferien.
HUSK når du er medlem af Fin Form, kan du træne gratis i over 60 andre centre i Danmark og 2000 center rundt om i verden (via vores App)

Alle medlemskaber under Fin Form Bellinge (her på nettet) gælder kun i Bellinge

Hent vores trænings app

På vores Fin Form app kan du tage din træning til et nyt niveau! Du kan nemt og bekvemt booke og aflyse hold. Du kan få dit trænings program og dine kropsanalyser sendt i appen. Vores app vil også give dig mulighed for at linke til mange af de populære fitness tracking-apps.

Når du er aktiv opsamler du “moves”. Du har adgang til trænings programmer og træningsvideoer. App’en er gratis og kan hentes nedenfor, du skal dog først aktivere dine login oplysninger via en invitationsmail fra Fin Form.

    

Ønsker du at vide mere?

Følg os på sociale medier