Styrketræning

Hvis du ønsker synlige resultater af din træning, er styrketræning vejen

Styrketræning har en meget positiv effekt på kroppen på mange områder.
Styrketræning er godt for dig der ønsker at bevare eller øge din muskelmasse, styrke dine knogler og sener. Styrketræning kan samtidig bruges til genoptræning af skader og forebyggelse af samme.

Det er bevist at vores muskelmasse gradvist begynder at forsvinde allerede ved 25 års alderen, derfor er styrke træning med til at holde din krop ung.

Udover dette fænomen, er regelmæssig styrketræning også den sikre vej til en slank krop. Muskel masse kræver mere energi af kroppen end fedt, det betyder at en øget muskelmasse vil hjælpe dig på vej til en sund, veltrænet og slank krop.

Dagligdagens gøremål som rengøring og andet fysisk arbejde er rigtig godt, men vil man være sikker på at komme alle kroppens muskler igennem og styrke dem på en sikker, funktionel og effektiv måde er styrketræning oplagt.

I fin form vil du få lagt et personligt program der passer lige netop til dine behov og ønsker. Du vil få en instruktør tilknyttet så du er sikker på dit program aldrig bliver kedeligt.

Personer der ønsker et medlemskab i Fin form, skal være fyldt 12 år.

Konditionstræning

Konditionstræning er træning af hjerte og lunger, der styrker kredsløbet og forbedrer iltoptagelsen.
Dette forbedre din kondition, giver mere overskud og energi i hverdagen samt bedre udholdenhed, fordi kroppen bliver bedre til at transportere ilt og næringsstoffer ud til musklerne.
Konditionstræning er blandt andet derfor en effektiv måde at forebygge de mest udbredte livsstilssygdomme, såsom overvægt, hjerteproblemer, åreforkalkning og type II diabetes.
I fin form kan du træne konditionstræning på:

Holdtræning (f.eks. bike)
Motionscykler
Løbebånd
Cross trainer
Romaskiner
Stepmaskiner

Ønsker du at vide mere?

Følg os på sociale medier