Firma aftaler

Firma aftaler

Er du ansat eller leder i en virksomhed der kunne tænke sig at få glæde af at have stærke og sunde medarbejdere, kunne en firmaaftale med Fin Form være svaret.

Vi tilbyder gode priser til virksomheder, der vil gøre en indsats for at sikre deres medarbejderes adgang til fysisk træning.

Fin Form tilbyder at komme ud på virksomheden og holde et indlæg om træning og sundhed, vi tilbyder også en gratis gang træning, det kunne være spinning eller boksning, kun for jeres virksomhed, på den måde får I en mulighed for at beslutte om Fin Form er netop jeres ”Samarbejdes partner på sundhed”.

Skriv en mail til Leif Christensenleif@finform.dk og hun vil kontakte jer for en evt. samtale om ovenstående.

Hent vores trænings app

På vores Fin Form app kan du tage din træning til et nyt niveau! Du kan nemt og bekvemt booke og aflyse hold. Du kan få dit trænings program og dine kropsanalyser sendt i appen. Vores app vil også give dig mulighed for at linke til mange af de populære fitness tracking-apps.

Når du er aktiv opsamler du “moves”. Du har adgang til trænings programmer og træningsvideoer. App’en er gratis og kan hentes nedenfor, du skal dog først aktivere dine login oplysninger via en invitationsmail fra Fin Form.

    

Ønsker du at vide mere?

Følg os på sociale medier