Cirkeltræning

Cirkeltræning

Cirkeltræning er et velkendt trænings begreb, som kan udføres på mange måde.

I Fin Form har vi både cirkeltræning på hold, i maskiner og som funktioneltræning.

I alle 3 centre har vi cirkeltræning på holdplanen, hvor en dygtig instruktør motivere og underviser i cirkeltræning, men enkle redskaber og egenkopsøvelser.

3 centre

I Fin Form Tommerup har vi også en cirkel af styrkettræningsmaskiner som styres af et ur, der lyser grønt når der skal trænes og rødt når der skal skiftes maskine. Alle 8 maskiner er stående, som også giver god core træning og som gør træningen mere effektiv. En runde tager 8 min. og vi anbefaler 3 runder. Så på 24 minutter har du gennemført en super effektiv gang træning.

I Fin Form Odense har vi den mest avancerede version af en cirkeltrænings serie på markedet. Maskinerne er elektroniske og indstilles første gang med en instruktør, efter kropsmål og ønsker. Der findes 5 forskellige programmer, alt efter alder, form og resultat. Når du er logget ind vil maskinerne automatisk indstille sig til dig og du skal kun tænke på at yde dit bedste. Maskinerne opdatere automatisk din indsats efter brug, så er du blevet lidt stærkere, vil systemet tilpasse din belastning. Fin Form i Odense er det første center på Fyn, der har disse maskiner.

I Fin Form Odense har vi også en 5m lang funktionel træningsbro, som kan bruges til funktionel cirkeltræning, både på hold, men også som individuel træning. Denne station er vi de første i Danmark der har.

I Fin Form Bellinge har vi Cirkeltræning på holdplanen, både i salen og i styrketrænings området.

Ønsker du at vide mere?

Følg os på sociale medier