Vi hjælper dig godt i gang

Vi hjælper dig godt i gang

Hvor er vi glade for, at du vil være medlem hos os

Herunder vil du blive ledt videre til vores eksterne tilmeldingssystem Flexibox, hvor du kan oprette dit medlemskab på 5 minutter.

Ved online tilmelding kan du spare 299 kr. (startgebyr), ved minimum 6 måneders medlemskab.

Hvilken center ønsker du at tilmelde dig i?

Det siger vores medlemmer:

Kom med Leif på rundvisning

Gratis prøvetræning

Hos Fin Form kan du altid komme og få en gratis prøvetræning. På den måde kan du møde hos, se centeret og prøve den træning af, som du bedst kan lide, og ikke mindst drikke en kop kaffe med de andre søde medlemmer. Kontakt dit lokale center og hør nærmere, eller mød op i den bemandede åbningstid og hils på. Vi håber på at se dig

Vi hjælper dig godt i gang

Vi har udviklet et startforløb, for at sikre os, at du kommer godt i gang med din træning, og kender til alle dine muligheder her hos Fin Form. Derfor vil du i de første 40 dage af dit medlemskab få tilknyttet en træningsvejleder, som vil introducere dig til centerets faciliteter, samt hjælpe dig med at få mest mulig ud af din træning.

Her vil du få lagt et personligt program, få 3 opfølgende træningsvejledninger samt en samtale med en personlig træner. Alt du skal gøre er at henvende dig i receptionen til din første træning.

Hvorfor vælge Fin Form?

Hvorfor vælge Fin Form?
Fin Form er et personlig ejet og drevet fitness center, der sætter medlemmerne i højsæde. Det vigtigste for os er, at du har det godt, og får skabt nogle sunde og realistiske træningsrutiner, som skaber glæde for dig.

Vi tror på, at vejen mod en sundere livstil skal være sjov, hyggelig og realistisk. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe og vejlede dig i din træning, så du finder den træning, der fungerer bedst for dig.

De fysiske rammer
Vi har skabt nogle fysiske rammer, som giver dig mulighed for at vælge i mellem mange former for træning: styrketræning, cirkeltræning i maskiner, funktioneltræning, forskellige typer holdtræning som, pilates, yoga, hot yoga, zumba, HIIT, jumping, cross fitness, cirkeltræning, sauna m.m.

Mere end bare træning
Derudover har vi altid gratis friskbrygget kafe, da vi i lige så høj grad værner om det sociale samvær mellem både medlemmer og personale. For os er den gode stemning, samtalen og nærværet lige så vigtigt, som selve træningen for at nå sine mål.

Vi hjælper dig godt i gang
Når du starter hos os tilbyder vi altid et gratis intro forløb, hvor vi lærer dig at træne rigtigt og laver et personlig program til dig, så du når dine mål på dine præmisser. Derudover har vi altid løbende gratis træningsvejledning, så du hele tiden kan udvikle dig.

Vi håber på at se dig i et af vores centre.

Medlemskab hos Fin Form – Mere end bare træning

Hvis du ønsker at melde dig ind i Fin Form vil du herunder blive taget videre til vores eksterne tilmeldingssystem Flexibox, hvor du kan oprette dit medlemskab på 5 minutter.

Hvilken center ønsker du at tilmelde dig i?

Ønsker du at vide mere?

Følg os på sociale medier