Seniortræning

Seniortræning

I Fin Form har vi i over 35 år arbejdet med seniortræning. I de mange første år foregik det i fitness afd. altså styrketræning og kredsløbstræning. En enkel og sikker form for træning, som kan tilpasses den enkle 100%.

Efter nogle år begyndte seniorene også at benytte de hold om formiddagen som pasende til deres neveau.

I dag har vi i alle 3 afdelinger hold på holdplanen som fortælle det er Seniortræning og har undervisere som har sammensat timerne så de passer til seniorer og man skal være fyldt 50 år for at måtte deltage. De fleste der deltagere er dog + 60 år.

Mange seniorere er i dag langt mere mobile og i bedre form end seniorere var i gamle dage, det betyder at mange seniorere roligt kan deltage på mange andre hold som ikke hedder noget med “senior”. Er du i tvivl om din egen formåen, vil en start på et seniorhold være en sikker start.

En anden sikker måde at komme igang på er ved at få påbegyndt et “40 dags forløb” hvor vi laver et træningsprogram i fitness afd. og tilbyder derefter 3 opfølgninger inden for de følgende 40 dage. På denne måde vil du komme sikkert igang med din træning på en måde der er 100% tilpasset dig. Dette forløb er helt gratis i Fin Form, blot book tiden i det center du ønsker at træne i.

Hent vores trænings app

På vores Fin Form app kan du tage din træning til et nyt niveau! Du kan nemt og bekvemt booke og aflyse hold. Du kan få dit trænings program og dine kropsanalyser sendt i appen. Vores app vil også give dig mulighed for at linke til mange af de populære fitness tracking-apps.

Når du er aktiv opsamler du “moves”. Du har adgang til trænings programmer og træningsvideoer. App’en er gratis og kan hentes nedenfor, du skal dog først aktivere dine login oplysninger via en invitationsmail fra Fin Form.

    

Ønsker du at vide mere?

Følg os på sociale medier