Medlemsfordele

Medlemsfordele

Hos Fin Form  er det vores mål altid at kunne hjælpe dig med at dyrke fitness, lige meget hvor du er. Derfor er vi stolte over at præsentere TrainLikeHome fra TrainAway som en del af dit nuværende medlemskab. Du kan nu via dit medlemsskab træne gratis i andre fitness centre rundt omkring i Danmark. SÅ lige meget om du er på Sjælland, Fyn eller Jylland, har du altid et fitness center ved hånden, så du kan holde din træningslyst ved lige.

Du kan allerede nu finde adgang til TrainAway direkte i din Fin Form app og det er super nemt at komme i gang. Alt du skal gøre er at oprette en bruger på TrainAway’s platform første gang du vil finde et fitness center – herfra er det let at finde et center tæt på din nuværende eller kommende lokation og booke en træning.

Lige nu er der over 50 centre i Danmark og over 1500 globalt, som du kan træne i gratis.

Vi er super glade for at kunne præsentere denne mulighed for dig som medlem og håber du vil tage godt imod det. Spørg endelig mere ind til muligheden i receptionen eller skriv til os for at høre mere.

Hilsen Team Fin Form

Svømning bringer dig også i Fin Form!

Har du et “Plus medlemskab” er brugen af svømmehallen, adgang til dampbad og deltagelse på Aqua Fitness hold gratis. Det skal dog være senest en halv time før svømmehallen lukker og på de tider der er offentlig åbnet.

Hvis du ønsker at benytte dig af denne mulighed, skal du blot udskrive en “svømmebillet” på vores “booking pc” (kan kun gøres i Fin Form Tommerup) denne billet skal afleveres i Hallens cafe. Der får du et armbånd på håndleddet, som giver dig adgang til svømmehallen. Hvis cafeen ikke har åbent, så afleverer du billeten inde i svømmehallen til livredderen.

Du finder svømmehallens offentlige åbningstider på www.fyrtårntommerup.dk

Tjek evt. en ekstra gang, om svømmehallen har åbent, når du vil svømme, idet den kan være reserveret til stævner ol.

Hvis du ønsker at følge resultatet af din træning og eventuelle kostændring, tilbyder Fin Form dig, at få lave en kropsanalyse. Personalet vil også, via resultatet, kunne vejlede dig, så du indsats går i den retning du ønsker.

Vi måler fedt %, Body Age, muskel vægt, organfedt, cellesundhed, knoglemasse og væske balance .

Ved en måling hver måned kan vi følge din udvikling og evt. foreslå dig justeringer til din træning eller kost, så du når dine mål.

Du vil få en A4 udskrift med hjem, hvor hele analyseresultatet fremgår.

Denne måling er meget avanceret og vil give dig en meget detaljeret kropsanalyse.

Pris:

1 måling pr. mdr.  49 kr. pr. mdr.
5 målinger 350 kr.
1 måling 99 kr.
Ikke medlemmer 149 kr.

GRATIS for “Plus” medlemsskaber

At træne regelmæssigt i Fin Form betyder at du holder dig sund, stærk og slank, hjælp dine bekendte med også at opleve dette?
Som medlem i Fin Form kan du altid tage en ledsager, ven, kollega, søster, bror, datter, søn, mor, far o.a. med til “prøvetræning” i en uge helt gratis. Dette gælder kun en gang pr. ledsager. Som medlem kan du tage alle de ledsagere med du vil (de må blot ikke før have haft en gratis uges træning)
Spørg vores personale efter “Pointjagten”.

Gaver
Hvis din ledsager ønsker at blive medlem i Fin Form, belønner vi dig med nogle flotte gaver, som stiger i værdi i forhold til hvor mange af dine ledsagere, der bliver medlem. Husk at informere personalet, hvis du har en ledsager med, de skal registreres i vores system, så vi på den måde kan sikre at du får din præmie/gave.

Når du har været medlem af Fin Form i minimum 10 år i træk, kan du blive medlem af Hall of Fame.

Du vil modtage en flot T-shirt, et diplom og vi vil tage et billede af dig sammen med enten Sanne eller Leif, som vi gerne vil poste på vores Facebook side.

I Fin Form ønsker vi at tilgodese de medlemmer som er loyale mod Fin Form og deres egen krop, nemlig dem der træner regelmæssigt altid.

Derfor har vi også indført et specielt medlemskab, der hedder “Club 1000” – dette medlemskab kan man kun købe når man har været medlem i minimum 6. mdr.

Kontakt os hvis du mener du har været medlem i Fin Form i 10+ år i træk.

40 dages programmet

I Fin Form ved vi, hvor vigtigt der er at komme rigtigt i gang med træningen, derfor tilbyder vi alle vore nye medlemme gratis at gennemgå vores “40 dages program”. Vi starter med at tale om de ønsker og behov du har, hvorfor ønsker du at træne og hvilke træningsformer mener du, er de rigtige for dig. Dernæst sammensætter vi et træningsprogram samt et forløb.
Vi vil altid anbefale dig at benytte nogle af vore gruppetræningstimer, da du her hurtigt møder andre af vore medlemmer og får en motiverende gang træning. Du vil også få lagt et træningsprogram til styrketræning og kredsløbstræning. Hvis du kombinerer disse træningsformer vil de fleste meget hurtigt kunne se og mærke fremskridt. Efter første møde vil vore træningsvejledere booke dig til næste “opfølgningsmøde”, hvor der vil blive talt om træningen indtil nu og lavet de justeringer der er behov for, så du kan fortsætte din fremgang med træningen.

Sådan fortsætter forløbet over i alt 40 dage. Når du med succes har gennemført 40 dages programmet, vil du stadig gratis kunne få træningsvejledninger alt det du ønsker, du booker blot en tid hos personalet.

Læs mere her.

Hent vores trænings app

På vores Fin Form app kan du tage din træning til et nyt niveau! Du kan nemt og bekvemt booke og aflyse hold. Du kan få dit trænings program og dine kropsanalyser sendt i appen. Vores app vil også give dig mulighed for at linke til mange af de populære fitness tracking-apps.

Når du er aktiv opsamler du “moves”. Du har adgang til trænings programmer og træningsvideoer. App’en er gratis og kan hentes nedenfor, du skal dog først aktivere dine login oplysninger via en invitationsmail fra Fin Form.

    

    

Ønsker du at vide mere?

Følg os på sociale medier