Holdtræning

Holdtræning

Holdtræning er en sjov og effektiv måde at komme i god form på. I Fin Form har vi mange forskellige typer af hold.

Vi har ingen stramme hold koncepter, da vore instruktører er dygtige “fristylere” – Dog har vore bike timer nogle rammer som vore instruktører skal undervise indenfor.

Vi tilbyder alt fra mind & body timer til høj intesitets timer.

Med et “Plus kontingent” kan du også deltage i aquatræning i Tommerup svømmehal.

Læs mere om vore hold under “Holdbeskrivelser”

Sværhedsgrader

Vi anvender de samme farver, som kendt fra skiløjper, til at illustrere niveauerne på vore forskellige hold. Det gør det nemt for dig at vælge et hold der passer til dine forudsætninger.

Intro (grønne timer)

Introhold er for dig, som gerne vil lære den basale teknik, inden du skal prøve basisholdet. Undervisningen varer fra 20-30 minutter. Vi har intro på de hold, som kræver, at man kender den basale teknik for at få det fulde udbytte.

Basis (blå timer)
Basishold er på et niveau hvor stort set alle kan være med, både hvad angår teknik og intensitet. Det gælder også medlemmer med knæ- og rygproblemer.

Øvet (røde timer)
Øvet hold er et niveau over basis, både hvad angår teknik og intensitet.
Her forventes det at du har erfaring med denne eller en lignende type træning.

Elite (sorte timer)
Elite hold er det højeste niveau og den største udfordring vi kan tilbyde den erfarne udøver.

Hent vores trænings app

På vores Fin Form app kan du tage din træning til et nyt niveau! Du kan nemt og bekvemt booke og aflyse hold. Du kan få dit trænings program og dine kropsanalyser sendt i appen. Vores app vil også give dig mulighed for at linke til mange af de populære fitness tracking-apps.

Når du er aktiv opsamler du “moves”. Du har adgang til trænings programmer og træningsvideoer. App’en er gratis og kan hentes nedenfor, du skal dog først aktivere dine login oplysninger via en invitationsmail fra Fin Form.

    

Ønsker du at vide mere?

Følg os på sociale medier