Funktionel træning

Funktionel træning

Styrketræning i sin grundform, er jo funktionel træning. I mange år har maskiner været lig med styrketræning. I de sidste 5 år er interessen dog for de “gamle træningsprincipper” og øvelser som squat, dødløft og bænkpres, igen blevet stor.

Det betyder at vægtstænger og håndvægte igen er blevet intersant at træne med for både kvinder og mænd.

Begge dele har vi i Fin Form jo arbejdet med i over 35 år.

Vi har også altid tilbudt forskellige holdtyper, der arbejder med det funktionelle, hvor der både bruges enkle redskaber men også egenkropsvægts øvelser.

I de sidste 3 år har vi i Fin Form dog taget skridtet videre på det funktionelle område og indkøbt udstyr til styrketræningsområdet, som gør det endnu mere spændende at træne funktionelt.

Personlig Træning er også blevet noget mange bruger og her vil mange trænere også benytte sig af funktionel træning.

I Fin Form Bellinge har vi et helt lokale kun indrettet til funktionel træning.

I Fin Form Tommerup har vi udvidet det areal hvor der kan trænes funktionel og indkøbt et stort redskab, hvor der kan tænes mange forskellige øvelser.

I Fin Form Odense har vi taget skridtet fuldt ud og indkøbt en 5m lang “træningsbro” hvor det både kan trænes på hold og individuelt. Der er 12-15 stationer på dette fantastiske redskab. Denne station er den første af sin art i Danmark.

Har du brug for inspiration til/eller behov for at styrke din krop funktionelt, kan du roligt kontakte os. I Fin Form er træningsvejledning og programlægning gratis

Hent vores trænings app

På vores Fin Form app kan du tage din træning til et nyt niveau! Du kan nemt og bekvemt booke og aflyse hold. Du kan få dit trænings program og dine kropsanalyser sendt i appen. Vores app vil også give dig mulighed for at linke til mange af de populære fitness tracking-apps.

Når du er aktiv opsamler du “moves”. Du har adgang til trænings programmer og træningsvideoer. App’en er gratis og kan hentes nedenfor, du skal dog først aktivere dine login oplysninger via en invitationsmail fra Fin Form.

    

Ønsker du at vide mere?

Følg os på sociale medier