Om Fin Form

Fin Form – Motion med glæde

Fin Form er et personlig ejet og drevet fitness center, der sætter medlemmerne i højsæde. Det vigtigste for os er, at du har det godt, og får skabt nogle sunde og realistiske træningsrutiner, som skaber glæde for dig.

Vi tror på, at vejen mod en sundere livstil skal være sjov, hyggelig og realistisk. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe og vejlede dig i din træning, så du finder den træning, der fungerer bedst for dig.

De fysiske rammer
Vi har skabt nogle fysiske rammer, som giver dig mulighed for at vælge i mellem mange former for træning: styrketræning, cirkeltræning i maskiner, funktioneltræning, forskellige typer holdtræning som, pilates, yoga, hot yoga, zumba, HIIT, jumping, cross fitness, cirkeltræning, sauna m.m.

Mere end bare træning
Derudover har vi altid gratis friskbrygget kafe, da vi i lige så høj grad værner om det sociale samvær mellem både medlemmer og personale. For os er den gode stemning, samtalen og nærværet lige så vigtigt, som selve træningen for at nå sine mål.

Vi hjælper dig godt i gang
Når du starter hos os tilbyder vi altid et gratis intro forløb, hvor vi lærer dig at træne rigtigt og laver et personlig program til dig, så du når dine mål på dine præmisser. Derudover har vi altid løbende gratis træningsvejledning, så du hele tiden kan udvikle dig.

Vi håber på at se dig i et af vores centre.

Fin Forms egen trænings-app

Tag din træning til et nyt niveau!
I vores app kan du:

  • Booke og aflyse hold
  • Se dit personlige træningsprogram og dine kropsanalyser
  • Mulighed for at linke til mange af de populære fitness tracking-apps
  • Adgang til træningsprogrammer og træningsvideoer

Når du er aktiv opsamler du “moves” i appen, så du kan holde øje med din træning. App’en er gratis og kan hentes nedenfor, du skal dog først aktivere dine login oplysninger via en invitationsmail fra Fin Form.

    

Ønsker du at vide mere?

Følg os på sociale medier