Træning og Fysioterapi

TFO

FinForm samarbejder med Tommerup Fysioterapi & Osteopati (TFO) og tilbyder derfor fysioterapeutisk behandling og træning i FinForm i Odense.

Tommerup Fysioterapi (TFO) er en klinik med mange specialer, bygget på bred uddannelse og har derfor mulighed for at trække på store kompetencer indenfor viden om kroppen.

Se mere på www.tommerup-fysioterapi-dk

Har du brug for et professionelt råd om gener/smerter i kroppen eller omkring din træning, så tag endelig fat i os eller book en uforpligtende snak.

Vi kan hjælpe dig med:

 • at komme af med dine smerter/gener
 • få mere ud af din træning
 • optimering af din træning med fokus på bestemte mål
 • holdtræning med fysioterapeutisk tilgang og fokus

Vi tilbyder:

 • 15 min. gratis konsultation
 • Fysioterapeutisk undersøgelse og behandling
 • Personligt træningsforløb
 • Holdtræning

Book en tid i FinForm eller på Tel. 64 76 18 34 eller send en mail på mail@tommerup-fysioterapi.dk

Priser

 • Det gode råd (dialog / spg.) Gratis J
 • Første konsultation (fysioterapi) 475,-
 • Konsultation (fysioterapi) 300,-
 • Personligt træningsforløb 3.500,-
 • Holdtræning (pakke på 10x) 1.300,-

Holdtilbud

Ryghold

Dette hold er til dig, som ønsker at styrke din rygs muskulatur og bevægelighed. Du kan yderligere forvente, at træningen vil forbedre din balance, koordination og udholdenhed. Dette gøres gennem en kombination af forskellige øvelser inspireret af de bedste elementer indenfor styrketræning med kropsvægt, yoga-øvelser og udstræk, samt sving og balanceøvelser kendt fra gymnastikken.

Det er et mindre hold med plads til alle. Holdet varetages af en fysioterapeut, som har øje for optimering af kroppens funktioner, eventuelle skader samt tilpasning af øvelserne, så de passer til dig – uanset om du har skavanker med ryggen eller blot ønsker en bedre fysisk formåen og robusthed.

Holdet træner en gang ugentligt, hvor du køber en pakkeløsning med 10x for 1.300 kr.

Tilmeldingen sker på Tel. 64761834, i FinForm eller på E-mail: mail@tommerup-fysioterapi.dk

Holdtræning med fysioterapeut

Dette hold er til dig, som ønsker at forbedre din kondition og muskelstyrke. Dette gøres gennem en sammensætning af øvelser med fokus på at benytte kroppens egen vægt, balance og smidighed til at styrke dig i din hverdag. Vores træning fokuserer på at udvikle dit fulde potentiale for forbedring af din fysiske formåen, med øvelser, der passer til alle.

Holdet varetages af en fysioterapeut, som har øje for optimering af kroppens funktioner, eventuelle skader samt tilpasning af øvelserne, så de passer til dig – uanset om du har skavanker eller blot ønsker en bedre fysisk formåen og robusthed.

Holdet træner en gang ugentligt, hvor du køber en pakkeløsning med 10x for 1.300 kr.

Tilmeldingen sker på Tel. 64761834, i FinForm eller på E-mail: mail@tommerup-fysioterapi.dk

Personlig træning

Personlig træning med fysioterapeut er for dig der gerne vil målrette din træning mod et eller flere mål. Dette kunne f.eks. være større muskelmasse, øget styrke, større bevægelighed, bedre funktionsniveau, øget kondition, komme tilbage efter skade eller kompetenceforbedring i løfteteknik. Forløbet starter med en undersøgelse af dit fysiske udgangspunkt, planlægning ud fra din dagligdag og hjælp til en realistisk målsætning af hvad du gerne vil opnå.

Gennem de 8 uger vil der være et løbende samarbejde. Vi vil have en ugentlig træning inkl. opfølgning og tilpasning af programmet efter behov.

Personligtræning en gang ugentligt, hvor du køber en pakkeløsning med 8x for 3.500 kr. Tilmeldingen sker på Tel. 64761834, i FinForm eller på E-mail: mail@tommerup-fysioterapi.dk

Fysioterapeuten

Phillip Poulsen, Fysioterapeut B.sc.

Jeg mener, at det er vigtigt at være opmærksom på det hele menneske og ikke bare ser kroppen som en maskine. Du er ekspert i din egen krop og oplevelse, og derfor er det vigtigt at vi samarbejder om den bedste løsning når du oplever noget, der begrænser dig i din dagligdag.

Jeg værdsætter høj faglighed i min tilgang, og jeg holder mig opdateret med de nyeste indsigter inden for feltet. Min filosofi er, at træning bør være en positiv oplevelse, der er bygget på en procesorienteret tilgang med realistiske mål. Træning skal være sjovt, motiverende, trygt og givende. Lad os samarbejde for at opnå det bedste resultat for dig!

Jeg har altid haft en passion for bevægelse og sund livsstil, og denne interesse har fulgt mig gennem hele mit liv. Som ung var jeg engageret i forskellige idrætsgrene som Judo, spring- og rytmegymnastik, hvor jeg oplevede den positive følelse af velvære og energi, som kommer med en aktiv og sund livsstil. Gennem årene har jeg brugt meget tid i fitnesscentre, hvor jeg har dyrket naturlig bodybuilding og blandt andet vundet danmarksmesterskabet. Jeg har stor erfaring med styrketræning, især i de grundlæggende øvelser, og har opnået personlige rekorder som 200kg squat, 275kg dødløft og 175kg bænkpres. I øjeblikket er jeg dybt involveret i kampsport, hvor jeg konkurrerer med nogle af de bedste i Danmark inden for min bæltegrad. Efter at have færdiggjort min uddannelse som fysioterapeut, kan jeg nu bruge min passion og erfaringer til at hjælpe andre med at mestre deres hverdag og forbedre deres fysiske problematikker.

Ønsker du at vide mere?

Følg os på sociale medier