fbpx

KÆMPE NYHED – NU KAN DU TRÆNE PÅ TVÆRS AF DANMARK! 

Hos Fin Form  er det vores mål altid at kunne hjælpe dig med at dyrke fitness, lige meget hvor du er. Derfor er vi stolte over at præsentere TrainLikeHome fra TrainAway som en del af dit nuværende medlemskab. Du kan nu via dit medlemsskab træne gratis i andre fitness centre rundt omkring i Danmark. SÅ lige meget om du er på Sjælland, Fyn eller Jylland, har du altid et fitness center ved hånden, så du kan holde din træningslyst ved lige. 

Du kan allerede nu finde adgang til TrainAway direkte i din Fin Form app og det er super nemt at komme i gang. Alt du skal gøre er at oprette en bruger på TrainAway’s platform første gang du vil finde et fitness center – herfra er det let at finde et center tæt på din nuværende eller kommende lokation og booke en træning. 

Lige nu er der over 50 centre i Danmark og over 1500 globalt, som du kan træne i gratis.

Vi er super glade for at kunne præsentere denne mulighed for dig som medlem og håber du vil tage godt imod det. Spørg endelig mere ind til muligheden i receptionen eller skriv til os for at høre mere. 

Hilsen Team Fin Form