fbpx

Kære Medlemmer

Jeg har i hele dette år været optimistisk omkring genåbnings datoer, men må erkende at jeg denne gang troede på en hurtigere genåbning, end virkeligheden har tilladt os. Det ser ikke ud som om der bliver en snarlig genåbning af fitnesscentre, det tegner derimod til at vi kommer til at åbne som en del af den næstsidste genåbningsplan.

Jeres støtte har været uvurderlig i hele dette mærkværdige pandemi år. Vi har trukket hårde veksler på jeres tålmodighed og loyalitet og det vil jeg og teamet gerne takke jer rigtig mange gang for, men nu må det må være nok!

Fra og med marts måned sættes I alle automatisk i bero, indtil vi igen kan åbne vores 3 centre.

Det betyder at den indbetaling der automatisk bliver trukket d. 1. marts, får I tilbage som gratis træning når vi igen må åbne. Det betyder, at den første måned efter genåbning vil der ikke være nogen trækning på jeres konto.

Efter de sidste opdateringer fra erhvervsministeriet sætter vi nu vores lid til at hjælpepakkerne kan dække flere af vores omkostninger. Vi har endnu ikke modtaget støtte under denne nedlukning, men vi håber på at der snart kommer lidt hjælp. Vi forventer dog løntilskud, 80 % af lønnen kan hentes som en del af hjælpepakken, til vore faste medarbejdere, som har fået fuld løn under hele nedlukningen.

Til alle jer der trofast har betalt, vil vi gratis give jer mulighed for at træne udendørs! På denne måde håber vi, at I fortsat kan holde jeres træning i gang, og samtidig er det vores måde at sige TUSIND TAK for al den omtanke, og støtte I har vist os i hele dette år!

Styrketrænings Boxen og alle udendørs træningshold (nu også i Odense) vil forsat være tilgængelig, også selvom vi sætter jer alle i bero!

VIGTIGT Jeg må dog bede alle jer der ønsker at træne udendørs, cykling og cirkeltræning, om at svare på denne mail og fortælle mig hvilken form for træning I ønsker at fortsætte med, så jeg kan sikre at I kan booke på hold!

Hvis du ikke har adgang til vores online træning skal du også bare skrive det, så giver jeg stadig gratis adgang.

Som noget nyt vil vi nu lave nogle sjove konkurrencer via vores Fin Form App (mere info senere)

Vi glæder os alle til en normal hverdag igen, en normal hverdag indeholder jo træning i et fitnesscenter og vi glæder os vildt meget til se jer alle igen😊

Kærlig hilsen Team Fin Form & Leif Christensen.