fbpx

Kære Medlemmer

Som lovet i går, lidt mere information om vores udvidede bemandingstider og tjek af corona pas.

Vores åbningstider vil fra torsdag morgen, være som de plejer!

Husk at fremvise gyldig corona pas/testresultat inden træning. (der skal ikke fremvises corona pas ved udendørstræning)

Her efter genåbning har vi valgt at bemande vores centre med ca. 50% flere personaletimer. Dette er for at sikre, at alle igen husker både gamle og nye rutiner, men også fordi vi så pokkers gerne vil sige goddag og velkommen til jer alle.

Vi har bl.a brugt tiden under nedlukningen til at få installeret flere kameraer i vores centre. De skal bruges til et nyt ansigtsgenkendelses system (”Just Face”) som på sigt også kan erstatte jeres medlemskort, åbne dørene og bruges til at fremmøde med!

Dette system kan håndtere en digital løsning til kontrol af corona pas, hvor I kan uploade jeres corona pas/testresultat og derved træne på de tider hvor vi er ubemandet.

Når teknikken på ”Just Face” systemet er fuldt indkørt, vil vi vende tilbage til vores normale bemandingsplan.

_______________________________________________________________________________________

”Just Face” systemet virker allerede og kan bruges fra i morgen, men der vil selvfølgelig være en indkørings periode, hvor både I og vi skal lære det at kende!

Hvis du har brug for at træne på nedenstående tidspunkter skal du uploade dit corona pas/testresultat på dette link:

https://fitness.justface.net/coronapas

Mandag – Torsdag mellem kl. 11.00 – 15.00 og kl. 20.00 – 22.00

Fredag mellem klokken 11.00 – 15.00 og 18.00 – 22.00

Weekenden mellem kl. 17.00 og 22.00

_______________________________________________________________________________________

Vejledning til ”Just Face”

Du skal først vælge det center du benytter (du kan vælge flere centre) og så logger du ind ved at bruge de samme loginoplysninger som du bruger når du skal booke til holdtræning. Du skal vælge sprog og det skal være engelsk. Når du har uploaded dit corona pas/testresultat, vil ”Just Face” systemet validere om dit corona pas er gyldigt.

Hvis du ikke har uploaded dit corona pas og alligevel går ind og træner, vil vi modtage en notifikation om dit besøg og manglende upload, og derefter kan vi kontakte til dig.

GDRP: Ved upload af corona pas vil systemet ikke læse de sidste 4 cifre af dit cpr. nr. Vi behandler udelukkende de oplysninger som der i forvejen findes i vores medlemsstyringssystem, da disse 2 systemer er integreret.

Vi har også fået en app hvor du kan se hvor mange der træner i Fin Form lige nu, så du allerede hjemmefra ved om du vil føle dig godt tilpas, mere om dette i næste info nyt.

Kontakt os hvis du ikke kan huske din kode, eller hvis systemet driller. Vi har travlt det næste stykke tid, men vi vil vende tilbage hurtigst muligt!

På gensyn til træning, gode vaner og socialt samvær

Kærlig hilsen

Leif Christensen

Ejer og stifter af Fin Form